Werkcode: 328498

Kasteel uit de middeleeuwen in Frankrijk

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
76 gratis verzending!
Kasteel uit de middeleeuwen in Frankrijk van Gonnie van Hove

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Chateau de Cenevieres, dit mooie kasteel ligt in de prachtige vallei van de Lot in de Midi-Pyreneeën in Frankrijk. Het kasteel is in particuliere handen en wordt zoveel mogelijk in authentieke stijl onderhouden. Het is open voor bezichtigingen onder leiding van de kasteelheer die er nu woont. Het oudste nog staande deel is de romaanse toren uit de 13e eeuw, het kasteel is uitgebreid tot en met de 15e eeuw. Later is daar het paleis in renaissancestijl aan uitgebouwd, van binnen rijk versierd met muurtapijten, plafondschilderingen, fresco's, enzovoorts. Het Château de Cénevières speelt al veel eerder een rol in de geschiedenis, al in 763 maakt Pepijn de korte zich meester van het kasteel, al in die tijd heeft er een burcht op die plek gestaan. Deze foto heb ik gemaakt toen ik er afgelopen zomer op bezoek was, het is de indrukwekkende entree van het kasteel

Over Gonnie van Hove

Gonnie van Hove profielfotoAmateur fotograaf die het leuk vind om dingetjes uit te proberen en kijken wat er uit komt. Ben ook graag met fotobewerking bezig. Verder vind ik macro fotografie ook erg leuk.

Alle werken